face
Fülbelövés

FÜLLYUKASZTÁS SYSTEM 75 RENDSZERREL
BIZTONSÁGOS FÜLLYUKASZTÁS GYEREKEKNEK, FELNŐTTEKNEK EGYARÁNT

 

A STUDEX® System75™ segítségével biztonságos füllyukasztási megoldást kínálunk, különösen a gyermekek számára. Ez a füllyukasztó rendszer kivételesen gyengéd és gyakorlatilag hangtalan, így a gyermek nem fog megriadni, amikor a fülét lyukasztják. A fülbevaló és a kapocs steril kapszulába van csomagolva, amelyeket a közvetlenül helyezek be a készülékbe, anélkül, hogy kézzel megérinteném azokat. Biztonságos, higiénikus és gyors.

Minden STUDEX System75 fülbevalónk hipoallergén és bőrbarát. Szemrevaló fülbevalók széles választékát kínáljuk gyerekeknek – a klasszikus formáktól, a természetből vagy a mesevilágból merített kedves motívumokig.

 

Fülbevaló gyerekeknek: tippek szülőknek
Egy életre szóló élményért a gyermekednek

 

#1: Legyen szórakoztató esemény

Ha gyermeked tud segíteni a fülbevaló kiválasztásában, akkor a szép fülbevalókra fog összpontosítani, és kevésbé a lyukasztás folyamatára. A megfogalmazás is fontos. Kerüld az olyan ijesztő szavakat, mint az „szúrás” vagy a „pisztoly”. Ehelyett mondj ehhez hasonlókat:

„Szerezzük be a fülbevalódat”. A füllyukasztó szakember egy „kis eszközt” használ. Lehet, hogy a STUDEX System75 eszköz pisztoly alakú, de a füllyukasztás folyamata sokkal kíméletesebb az átlagosnál.) Emlékezz vissza a gyermekeddel történt orvoslátogatásokra: sok gyerek fél egy kicsit az injekciótól, akkor is, ha csak egy kicsit csípnek. Az oltások felvételekhez képest azonban a STUDEX System75-tel végzett füllyukasztás még a gyerekeknél is alig észrevehető.

 

#2: Rendszeres utókezelés

A füllyukasztás utáni megfelelő utókezelés rendkívüli figyelmet igényel. Szülőként ez természetesen a Te felelősséged is. Kérjük, olvasd el és kövesd az utókezelési tanácsainkat. Gyermeked életkorának megfelelően magyarázd el, hogyan segíthet ő a füle gyors gyógyulásában. Mindig ügyelj arra, hogy a fülbevaló hátulja (a pillangó) ne legyen túl szorosan a fülcimpa felé tolva. A STUDEX System75 biztosítja, hogy kezdettől fogva ideális távolságra legyenek a fültől (a fülbevaló végén lévő kis bevágás garantálja ezt). Mindaddig, amíg nem változik meg ezt a pozíció, elegendő levegő tud keringeni a fül körül. Ez elősegíti a gyógyulási folyamatot.

 

Szakszerű füllyukasztás 12 lépése

A STUDEX® System75™ eszközzel való füllyukasztás egyszerű, biztonságos és teljesen higiénikus. A következő 12 lépés leírja, mire számíthatsz, ha a STUDEX System75 segítségével szakszerűen lyukasztatod ki gyermeked fülét egy STUDEX partnernél.

1. lépés
A fülcimpa mindkét oldalát alkoholos fertőtlenítőlapocskával megtisztítjuk. Várunk 30
másodpercet, hogy az alkohol megszáradjon.

2. lépés
Egy jelölőtollat használunk annak a helynek a pontos megjelölésére, ahol a fület
átlyukasztjuk.

3. lépés
A tükörbe nézve megbizonyosodhatsz arról, hogy a megfelelő helyen van -e a jelölés. Ezután a jelölést óvatosan letöröljük, csak egy kis pontot hagyunk.

4. lépés
A csomagolás hátlapja ezután eltávolításra kerül anélkül, hogy kivennénk a fülbevalót és kapcsot tartalmazó kapszulát, így biztosítva a sterilitást.

5. lépés
A kapszulát most behelyezzük a készülékbe, anélkül, hogy megérintenénk.

6. lépés
Miután a kapszulát megfelelően csatlakoztattuk, eltávolítjuk róla a csomagolást. Sem a fülbevalót, sem a kapcsot nem érintettük egyik szakaszban sem.

7. lépés
A fülbevaló hegye pontosan egy vonalba kerül a fülön lévő jellel.

8. lépés
A készülék fogantyúját ekkor megnyomjuk, és a fület finoman átlyukasztjuk a fülbevalóval. A kapocs ezzel egyidőben kerül elhelyezésre, ezzel biztosítva a megfelelő távolságot a fülcimpa és a kapocs között.

9. lépés
Ekkor a készülék fogantyúját visszaengedjük és enyhe lefelé irányuló mozdulattal eltávolítjuk azt a fültől.

10. lépés
Ezután a csomagolást az üres kapszulára helyezzük a könnyű eltávolítás érdekében.

11. lépés
A kapszulát most eltávolítjuk és kidobjuk. Ezzel befejeződik a teljesen steril lyukasztási
folyamat.

12. lépés
Végezetül a tanácsot adok a megfelelő utóápolásról. A füllyukasztás után 24 órával rendszeresen, naponta kétszer alkalmazz utóápoló terméket a kilyukasztott fül elejére és hátuljára is.

Angelface Kozmetika
1122 Budapest, Maros utca 50/A
+36303839817