Vitaminos kezelések

Vitaminokra belsőleg és külsőleg is szükségünk van. Ezért ajánljuk vendégeink figyelmébe az E-vitaminos és C&A vitaminos kezeléseinket.

Az E-vitamint a legerélyesebb oxidáló szerként tartjuk számon, így igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában. Védi a sejthártyát a szabad gyökökkel szemben, fokozza a kötőszövet fejlődését.

A C- vitaminnak az egyik legfontosabb szerepe a kollagén képzésben van. A kollagén termelődése szervezetünkben 18 éves korunk után folyamatosan csökken. Ha a bőrt feltöltjük C-vitaminnal, akkor a kollagén termelés nagymértékben felgyorsul. Bebizonyosodott, hogy a C- vitamin képes semlegesíteni a szabad gyököket, vagyis ellenállóbbá teszi bőrünket a környezetből származó hatásokkal (dohányfüst, UV sugárzás) szemben. Emellett pedig fehérítő hatásánál fogva egyenletes bőrfelszínt biztosít.

Az A-vitamin a szervezet és a bőr számára nélkülözhetetlen. Ez szabályozza a faggyúmirigyek működését, védi a hámréteget, hámképző, regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Antioxidáns, mely meggátolja a bőr elszarusodási folyamatait.

A vitaminok csodás hatása miatt ajánljuk vendégeinknek, hogy ne csak belülről fogyasszák, hanem kívülről is ápolják bőrüket vitaminokkal.

Kezelések: a kezelések a ideje a választott kezeléstől függően: 50-90 perc


Peeling, masszázs, krémpakolás alga maszkkal (gumimaszk): 7700 Ft

Peeling, ultrahang, masszázs, krémpakolás: 7600 Ft

Peeling, ultrahang, masszázs, krémpakolás alga maszkkal (gumimaszk): 9600 Ft