Sminktetoválás

Sminktetoválás – Permanent MakeUp
A rohanó világban nem mindig jut elég idő magunkra. A tartós smink megkönnyíti a mindennapjainkat, velük arcunknak már ébredéskor is határozottabb kontúrjai vannak, kiemeli szemünket, szánkat. A legújabb technikával készült sminktetoválások ma már teljesen természetes hatásúak, szépségünket hangsúlyozzák, de beleolvadnak arcunk természetes karakterébe.
Az általam készített Sminktetováláshoz, a Swiss Color Infinity gépét, illetve ehhez a Swiss Color mikropigmentjeit alkalmazom.A gép higéniai modullal működik. A tetoválás tartóssága kb.: 1-3 év.
 
Konzultáció kötelező a tetoválás előtt, a konzultáció után, megbeszélt időpontban történik a tetoválás, majd 1 hónap múlva korrekció szükséges!!!
 
 
Szemöldöktetoválás:
 

Kinek ajánljuk a szemöldöktetoválást:

-Részleges vagy teljes szemöldökhiány
-Hosszúság, teltség korrigálása
-Arc forma optikai javítása
-Sportolóknak
-Rosszul látóknak
-Szokásos smink anyagokra allergiásoknak
-Baleset vagy sérülés kijavítása

-Aki reggelente időhiányban szenved 🙂

Alkalmazott Technikák:

-Satírozott szemöldök: karakteresebb forma, erőteljesebb (általában sötétebb) hatás.

-Szálas technika: természetes hatás, szőrszálak rajzolásával, lágyabb (általában világosabb) hatás.

SOHA NEM ALKALMAZUNK SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS SORÁN FEKETE FESTÉKET!!!

Kezelés menete:

Tájékoztatás után, letisztítás majd fertőtlenítés történik. Megrajzolást, szerkesztést az arcformának, tónusoknak megfelelően, illetve a vendégünk tetszétét elnyerve, kiválasztjúk a megfelelő színt.

Ezek után kezdődhet a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetek a higéniára, a tökéletes biztonságra, illetve vendégeim kényelmére. A végén következik az utóápolás, illetve tájékoztatás az otthoni ápolásra. 1 hónap múlva korrekció szükséges.

Szemkontúr tetoválás:

Kinek ajánljuk a szemkontúr tetoválást:

-Vékony vonal (szempilla sűrítés) a szempillák tövében mindenkinek jól áll
-Arcforma optikai korrigálása
-Sportolóknak
-Szemüvegeseknek
-Szokásos sminkanyagokra allergiásoknak
-Szemet kifejezőbbé teszi
-Aki reggelente időhiányban szenved 🙂

Alkalmazott Technikák:

Szempillasűrítés: lágy kontúr, közvetlenül a szempillák tövében, mely nem tűnik egy határozott kontúrnak, hanem csupán optikailag sűríti a szempillákat.
-Felső szemhéj kontúr: a vonal vastagságától függően olyan hatást kölcsönöz a szemnek, mintha az ceruzával vagy tussal lenne megrajzolva.
-Alsó szemhéj kontúr: szép keretet ad a szemnek, és az esetlegesen ritka alsó szempillákat ellensúlyozza.

A SZEMKONTÚR TETOVÁLÁST ÁLTALÁBAN FEKETE SZÍNŰ, VAGY ANNAK ÁRNYALATAIVAL VÉGEZZÜK.

Kezelés menete:

Tájékoztatás után, letisztítás majd fertőtlenítés történik. A hagyományos kontúrnál nem minden esetben van szükség előrajzoláshoz, hiszen a tetováló gép jóval finomabb és vékonyabb vonalat képes létrehozni, mint bármilyen ceruza vagy tus. Vastagabb kontúrvonalnál természetesen előzetes szerkesztést végzünk. Ezek után kezdődhet a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetek a higéniára, a tökéletes biztonságra, illetve vendégeim kényelmére. A végén következik az utóápolás, illetve tájékoztatás az otthoni ápolásra. 1 hónap múlva korrekció szükséges.

Szájtetoválás:

Kinek ajánljuk a szájtetoválást:

-Határozottabb körvonal a szájnak
-Száj formájának korrigálása
-Színtelen száj élénkebbé tétele
-Baleset vagy sérülés helyének elfedése
-Aki reggelente időhiányba szenved 🙂

Alkalmazott Technikák:

-Kontúrtetoválás + lágyítás
-Félsatírozás

Kezelés menete:

Tájékoztatás után, letisztítás majd fertőtlenítés történik. A kezelés elején ceruzával pontosan megszerkesztjük a száj formáját folyamatosan konzultálva a vendégünkkel, hogy az ő kívánsága és a mi szakmai javaslatunk tökéletes összhangba kerüljön. A forma megszerkesztése után a vendég bőréhez és színeihez illő festékek árnyalataiból közösen kiválasztjuk a megfelelőt. Ezek után kezdődhet maga a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes biztonságra, higiéniára, illetve a vendégünk kényelmére és igyekszünk minél kevésbé kellemetlenné tenni a tetoválást.  A végén következik az utóápolás, illetve tájékoztatás az otthoni ápolásra. 1 hónap múlva korrekció szükséges.