Recovery Hámlasztás

Recovery Hámlasztás-Bőrmegújítás

A Recovery bőrmegújító kezelés egy professzionális kémiai peeling, amelynél a hámlasztást az eddig megszokott termékeknél használt alfa-hidroxisavak mellett már béta hidroxisavakkal együttesen végezzük. Az összetett hatásnak köszönhetően egy mélyebb, hatékonyabb, mégis biztonságos hámlasztást érhetünk el.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr „kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából 1 hónapot vesz igénybe. Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

A kezelést az alábbi problémáknál nyújt segítséget:

-akinek a bőre egyenetlen felszínű
-aki ráncosodik
-akinek a bőre egyenetlenül pigmentált, a napfény, szoláriumozás károsította
-aki gyors és eredményes kezelést szeretne
-akinek bőre fáradtnak, vitalitást vesztettnek tűnik
-aki pattanásoktól és hegektől szenved

A Recovery hámlasztó kezelések eredményes alkalmazásához feltétlenül szükséges a páciens együttműködése és az otthoni ápolásra ajánlott termékek megfelelő, rendszeres használata!!!

Az új Recovery peelingek segítségével személyre szabott hámlasztó kezeléseket végezhetünk. A termékek alfa- és béta-hidroxisavak kiegyensúlyozott keverékét tartalmazzák, az adott bőrproblémának megfelelő, aktív koncentrációkban, amely már az első kezelés után látható eredményt produkál. Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik.

A szaruképződés folyamata 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. A savak nemcsak a hám szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti ún. irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat okoznak.

A Recovery peelingek szerepe, hogy az epidermisz azon rétegét távolítsuk el, ahol az öregedés, illetve a károsodás jelei láthatóak. Ezt kontrollált módon végezzük, a folyamat eredményeképpen a bazális rétegben új, egészséges sejtek képződését indítjuk el, a dermiszt erősítjük, a hámlasztó kúra végére az arcbőr fiatal, életerőt sugárzó, üde, egyenletes színű, bársonyos tapintású lesz.

A hámlasztó hatóanyagok mellett pigmenthalványító anyagokat (azelain sav, arbutin, koji sav, medveszőlő kivonat) és vitaminokat (A- és B-vitamin komplex, C- és E-vitamin) juttatunk mélyen a bőrbe.

Kúraszerű kezelés ajánlott heti egy alkalommal 4-6 héten keresztül.

4 lépcsős kezelés:

Konzultáció

Előkészítés: otthon 2 hétig a kezelés megkezdése előtt használni kell a Retinol Forte termékeket (bőrtípustól függ az előkezelés). Ezzel készítjük elő a bőrt a hámlasztásra. Fokozottan kell figyelni a fényvédelemre!

Kozmetikai kezelés: személyre szabottan zajlik a bőrelváltozás és a bőrtípus függvényében.

Utókezelés: otthoni ápolás a Retinol Forte termékekkel, fényvédőt tartalmazó krém kötelező használata!

Mikor nem alkalmazható a kezelés?
-hatóanyag érzékenység
-bőrrák
-aktív herpesz
-terhesség és szoptatás
-Roacuttan használata az elmúlt 6 hónapban
-gyulladt, frissen leégett bőr
-fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén.

A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!

 
KÚRASZERŰEN: 8500 Ft / alkalom (5 alkalom után a 6. AJÁNDÉK)
EXTRA ERŐS HÁMLASZTÁS: 13.200 Ft (előkezelés szükséges)