Lotus – kelet varázsa arckezelés

Termékcsaláddal a kelet varázsát lophatja be mindennapjaiba. A termékek olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint a csodálatoslótusz-, fehér tea és zöld tea kivonat. Már a készítmények kellemes illatvarázsa is ellazít, felfrissít.
Ez a családunk egy csodálatos és hatalmas kultúrával rendelkező növényről a lótuszról kapta a nevét, melynek értékes hatóanyagai és illóolaja minden termékben megtalálható.
A lótuszok, tavirózsák vagy tündérliliomok Ázsiából származnak, állóvizekben élnek, az iszapból hajtanak ki és a víz színén virágoznak szemet gyönyörködtetően. Több régi kultúrában, de ma is sok helyen szent növényként tisztelik e csodálatos virágzatú növény szinte minden változatát. A növény minden része hasznosítható kozmetikai szempontból, Ázsiában évszázadok óta alkalmazzák mind terápiás, mind szépítészeti céllal.
A Gigi termékekben a lótusz virágának értékes hatóanyagai találhatóak meg. A lótusz virág kivonata táplál, regenerál, hidratál,erősíti és védi a:- bőr immunrendszerét, a sejtek és erekfalát, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését. A fehér és a zöld tea kivonatát pedig, mint a leghatékonyabb antioxidáns komplexeket tartja számon a kozmetikai ipar, de méregtelenítő, öregedésgátló hatása is közismert. A többi hozzáadott hatóanyag pedig lehetővé teszi, hogy több bőrtípus igényeit is ki tudjuk elégíteni.
A Lotus, egy egzotikus termékcsalád a lótusz virágának és a zöld- illetve a fehértea kivonatának hatásaival. A különböző hatóanyagok kombinációjának köszönhetően, szinte minden bőrtípust tudunk vele kezelni.Már a termékek illatvarázsa is ellazítja, felfrissíti a vendéget.

Hatásai a bőrre:
táplál,
regenerál,
hidratál,
erősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejtek és erek falát, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését.

Kezelések:

Peeling, masszázs, krémpakolás alga maszkkal (gumimaszk): 7700 Ft

Peeling, ultrahang, masszázs, krémpakolás: 7600 Ft

Peeling, ultrahang, masszázs, krémpakolás alga maszkkal (gumimaszk): 9600 Ft