Glykopure Aha

Glykopure Aha – Kíméletes hámlasztó kezelés

A bőr legfelső rétegében elöregedett, elhalt hámsejtek vannak, melyek természetes módon leválnak, helyükre újak lépnek. Ez a hámlás a bőr természetes megújulási folyamata, mely annyira finom és lassú, hogy szinte észre sem veszünk. A bőr hámlasztása segíti a bőr fokozatos megújulását.
Főleg télen és tavasszal szükséges a mélyhámlasztó kúra, mely jelen esetben gyógyír lehet a fakó, sápadt, fáradt, seborreás bőrnek.

A GIGI GLYCOPURE-AHA eltávolítja az elhalt felületi hámsejteket, valamint segíti a rugalmas rostok képződését. A kezelés eredményeként ránctalanabb, üde, sugárzóbb bőrfelszínt és szerkezetet kapunk.
Mi történik a GIGI Glycopure-aha hámlasztás során ?
A gyümölcssavak, vagyis az alfa-hidroxi-savak, mint például a tejsav, a glikolsav – nem csak hogy oldják a szarusejtek közti kötőanyagot, de a mélyebb rétegekbe is kifejtik jótékony hatásukat, mivel a felszíni hámoldás után behatolnak a sejtek közötti réseken át egészen a szaruréteg aljáig, ahol serkentik a sejtosztódást, így elősegítik a bőr regenerálódását.
A gyümölcssavas kezeléseket leginkább kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképzés folyamata 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése kb. 1 hónapot vesz igénybe.

A következő esetekben ajánlom a GLYCOPURE kíméletes hámlasztást:
– Finom ráncok elsimítása
– Bőr feszesítése
– Tág pórusok összehúzása
– Puhább, simább, rugalmasabb bőr elérése
– Tónusfokozás és a bőr textúrájának javítása
– Arcon új bőrfelület kialakítása és felfrissítése
– Felszines hegek elsimítása, pattanásos bőr kezelése
– Napfénykárosodott bőr minőségének javítása
– Bőr pigmentációinak, pl: májfolt, szeplők halványítása
– 6 alkalommal heti-1 x végezzük a kezelést.

1 kezelés ára: 7000 Ft
 
1 Kúra 6 kezelésből áll és a 6. ajándék