3D/4D Műszempilla

3D/4D Műszempilla – JB LASHES
 
 
A természetes szempillasor ívét követve különbözõ hosszúságú mûszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A 3 dimenziós műszempillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészségeshatást nyújtanak, lényegesen könnyebbek az eddig ismert mûszempilláknál. Nem kell megszokni, mert viselõjük saját szempilláinak érzi õket.
A 3D műszempilla előnyei :
– gyönyörű, dús szempilla akár 1-2 hónapon át!
– természetes hatású, mint a valódi szempilla
– ragasztása egyszerű és kényelmes
– víz-, könny- és izzadtságálló
– nem kárositja a saját szempillákat
– kényelmes használni
– Különböző hosszúságban és vastagságban kapható
– díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal
Felhelyezés folyamata:
 
A szempillahosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskák kerülnek felhelyezésre. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.
Mennyire tartós a 3D Műszempilla?
 
Akár 1-2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődésével fokozatosan távoznak a felragasztott szálak. A természetes pilla kicserélődése miatt 3 hetente töltésre van szükség.
Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.
Utóápolás:
-A felhelyeést követően 12-24 órában ne érje víz a szempillákat.
-Kerülje a nagyobb hőhatást, mint a gőzfürdő, szauna, szolárium.
-Ne folyassa a zuhany alatt közvetlenül szemeire a vizet.
-Ne aludjon arccal lefelé.
-Ne dörzsölje szemeit.
-Ne használjon szempillaspirált, csak az ehhez megfelelőt.
-Kerülje az olaj alapú termékeket a szem környékén mint pl.: az olaj alapú sminkeket.
3D Műszempilla felhelyezése: 12.000 Ft helyett  10.000 Ft
3D Műszempilla töltése:
2 hetes: 6200 Ft
3 hetes: 7200 Ft
4 hetes: 8500 Ft-tól 10.000 Ft-ig (szempilla mennyiségtől                                                                                                                                        függően)