Gigi termékcsaládjai

Aloe Vera Termékcsalád
Az Aloe Vera a sivatag virága, melyet a történelem kezdete óta használnak gyógyításra.

Gyógyereje elismerten csak azoknak a növényeknek van, melyek sanyarú sivatagi körülmények között kénytelenek növekedni. Az izraeli Aloe Vera a Beer-Sevától délre fekvő területeken, sziklás, ásványi anyagokban gazdag talajon, sanyarú éghajlati körülmények között növekszik. Kivonatát gyógyszergyárban, laboratóriumi körülmények között állítják elő és adagolják a Gigi kozmetikumokhoz. Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hivatal vizsgálatai a gyógyhatású kozmetikumok sorába emelték e készítményeket.

Az Aloe Vera kozmetikai hatásai: kiváló hidratáló, nedvességfelvevő és megtartó, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, baktericid, regeneráló, természetes fényvédő.
A termékek természetesen más összetevőket is tartalmaznak, mint például: fehér ürömöt (nyugtató, gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító), mirhát (antiszeptikus, nyugtató, gyulladáscsökkentő), vörös algát (hidratáló, regeneráló, tápláló)…

Solar Energy Termékcsalád-Holt-tengeri kozmetikumok

Ezt a termékcsaládot a Gigi Laboratórium főleg a zsíros, szeboreás, problémás bőrök kezelésére, ápolására fejlesztette ki. Az egyik legsikeresebb termékcsaládja a cégnek. A Holt-tenger a Föld egyik legmelegebb területén található, vulkánikus források táplálják. Az állandó párolgás miatt rengeteg vizet veszít, ezért sókoncentrációja állandóan növekszik. Jelenleg ez a koncentráció kb. 30% és kb. 60 féle sóból áll.
A sókon kívül a Holt-tenger és környéke igen gazdag iszapban, amelyet szintén vulkanikus eredetű források hoztak létre. Ez az iszap különleges gyógyító erejével vonzza az idelátogató gyógyulni vágyókat, főleg a reumatikus és bőrbetegségek (pszoriazis) hatásos ellenszere. A lakosság 85%-nál találkozunk a szeboreás bőr különböző súlyosságú eseteivel, melynek kezelésében a Solar Energy termékcsaládnak kiemelt szerepe van.

Sea Weed Termékcsalád
 
A Sea Weed termékcsalád a tengeri algákra épül. Az algák – más néven tengeri moszatok – az alsóbbrendű növények nagy és gazdag csoportját képezik. Napjaink legjelentősebb hidrokolloid forrásai.
Az algák bőrre gyakorolt hatása:
• tartósan fokozzák a vérkeringést, és ez által megakadályozzák a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának elvesztését,
• tartalmazzák a hámsejtek naponkénti megújulásához szükséges életfontosságú ásványi sókat, nyomelemeket,
• salaktalanítják, méregtelenítik a szöveteket, felgyorsul a sejtek megújulása, az öregedési folyamat kitolódik,
• az ásványi sók meggyorsítják a sejtek életműködési folyamatát,
• nem szárítják a bőrfelszínt, mert megkötik a nedvességet.
A Sea Weed készítmények illat- és színezőanyagot nem tartalmaznak, így allergia veszélye alig áll fenn. Ez a termékcsalád normál és zsíros bőrre ajánlott, mert javítja a bőr vízháztartását, normalizálja a faggyúmirigyek működését.
 
 
Derma Clear gyógyhatású Termékcsalád- Aknés bőr kezelésére
 
A GIGI kozmetikai laboratóriuma büszkén mutatja be az egyedülálló Derma Clear sorozatot,
mely igazi áttörés a zsíros és problémás bőrök kezelésében! A GIGI egy új ágazatot fejlesztett ki termékskáláján belül: a GIGI Medical-t melynek első termékcsaládja a Derma Clear.
Új sorozatunk bőrgyógyászok, vegyészek és a kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, és laboratóriumi tesztek során vizsgáltak.

A klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökkent a mitesszerek és gyulladt pattanások száma!
A Derma Clear termékcsalád:

• A bőrt finoman tisztítja, irritációmentesen távolítja el az olajos szennyeződéseket
• Eltávolítja a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket.
• Szabaddá teszi az eltömődött pórusokat (verejtékmirigy és szőrtüsző).
• Antibakteriális hatású.
• Nyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt.
• Megakadályozza az 5-alfa-reduktáz enzim kialakulását.
• Távoltartja a bőrirritációs anyagokat, melyek felbontják a glicerinésztereket.
• Semlegesíti a szabad gyököket.
• Gyorsan regenerálja a bőr állapotát.
• Szabályozza és csökkenti a szeborrea kialakulását.

Collagen Elasztin Termékcsalád

A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr rugalmasságát. Az öregedés során különösen a fénynek kitett helyeken a kollagén merevebbé válik. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént juttatunk a bőrbe. A kollagénes, elasztinos készítmények rugalmasabbá teszik a bőrt, javítják vízfelvevő-képességét, új, erős és rugalmas kollagén szálakat hoznak létre. A Gigi Cosmetic Laboratoires készítményeihez nem használ állati bőrből kivont kollagént, hanem a szikrázó kagylófonalának kivonatát, a mitulint, amely kollagén, elasztin és fibroin keveréke. A termékcsalád alkalmazása már 25 éves kortól elkezdhető a ráncok megelőzésére, később pedig kezelésére, a kötőszövet állapotának javítására.

E-vitamin Complex Tremékcsalád

Az E-vitamin pozitív bőrgyógyászati hatása évek óta jól ismert. A róla szóló tudományos kutatások bebizonyították, hogy a vitamin időszakos kozmetikai alkalmazása hatékonyabb, mintha tabletta formájában kerülne a szervezetbe. Az E-vitamin elsősorban antioxidánsként működik, megvéd a nap és a környezet káros hatásaitól és csökkenti az öregedés folyamatát, amit a szabadgyökök okoznak.
A technológia fejlődésével, a GIGI Cosmetic Laboratories sikeresen kifejlesztett egy olyan formulát, amely egy mikroszkopikus hordozóanyagot tartalmaz. Ez a hordozóanyag biztosítja, hogy a vitamin tulajdonságai megmaradjanak, elősegíti hatékony működését, gondoskodik az egész napos frissességről.
Ez az új összetevő két másik tényezőt is befolyásol:
• A bőr szarurétegének stimulálásával javítja annak nedvességtartalmát.
• Kisímítja a ráncokat.
A kifejlesztett termékek magas koncentrátumú és hatékony E-vitamin mennyiséget tartalmaznak.

Lotus Termékcsalád

Termékcsaládunkkal a kelet varázsát lophatja be mindennapjaiba. A termékek olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint a csodálatos lótusz-, fehér tea és zöld tea kivonat. Már a készítmények kellemes illatvarázsa is ellazít, felfrissít.
Ez a családunk egy csodálatos és hatalmas kultúrával rendelkező növényről a lótuszról kapta a nevét, melynek értékes hatóanyagai és illóolaja minden termékben megtalálható.
A lótuszok, tavirózsák vagy tündérliliomok Ázsiából származnak, állóvizekben élnek, az iszapból hajtanak ki és a víz színén virágoznak szemet gyönyörködtetően. Több régi kultúrában, de ma is sok helyen szent növényként tisztelik e csodálatos virágzatú növény szinte minden változatát. A növény minden része hasznosítható kozmetikai szempontból, Ázsiában évszázadok óta alkalmazzák mind terápiás, mind szépítészeti céllal.
A Gigi termékekben a lótusz virágának értékes hatóanyagai találhatóak meg. A lótusz virág kivonata táplál, regenerál, hidratál,erősíti és védi a:- bőr immunrendszerét, a sejtek és erekfalát, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését. A fehér és a zöld tea kivonatát pedig, mint a leghatékonyabb antioxidáns komplexeket tartja számon a kozmetikai ipar, de méregtelenítő, öregedésgátló hatása is közismert. A többi hozzáadott hatóanyag pedig lehetővé teszi, hogy több bőrtípus igényeit is ki tudjuk elégíteni.

New Age Termékcsalád

A ma emberének egyik célja minél tovább fiatalon, aktívan élni az életét és ehhez a megfelelő testi-lelki kondíciót is megtartani, megőrizni.
A változó korban lévő hölgyeknek az utóbbi évtizedekben ajánlották a kiegészítő hormonterápiát, amely az egész szervezetükre, így a bőrükre is hatott. Azonban kiderült, hogy ez közel sem veszélytelen módszer, mert így sokkal nagyobb bizonyos betegségeknek a kockázata. Viszont a főleg növényeket fogyasztó népeknél a szív- és érrendszeri betegségek, a csontritkulásos törések, a hormonális eredetű daganatok és a menopauzális tünetek lényegesen ritkábban fordulnak elő.
A fitoösztrogének olyan növényi anyagok, amelyek a szervezet ösztrogén-aktivitását előnyösen befolyásolják anélkül, hogy mellékhatásokat okoznának, sőt a sejtek malignus elváltozásait akadályozva a prosztata-, méh- és emlőrák megelőzését is segítik. A New Age termékcsalád esetében a szójából kivont fitoösztrogénnek, az izoflavonnak köszönhetően a bőrünk helyi hormonterápiás kezelést kap, mellékhatások nélkül.

Az izoflavont tartalmazó New Age termékcsalád a negyvenen túli hölgyek ideális kozmetikuma. Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy főképp a folyamatos, rendszeres használatával érhetünk el tartós eredményt.

A termékcsalád fő hatóanyagként az izoflavon komponenseit tartalmazza 3%-os O/V emulzió formájában.

Milyen hatása van az izoflavonnak a bőrre?
– Fokozza a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát.
– Az epidermiszben lévő sejtosztódásra jó hatású
– A hámban és az irhában zajló enzimatikus folyamatokra is jó hatású.
– Erősíti a bőr immunfolyamatait.
– Erősíti az irha érhálózatát, megelőzi a rozacea kialakulását.
– Növeli a hám és az irha sejtjeinek energiáját az ATP szintézisének fokozásával.
– Szabályozza a bőrben zajló lipid folyamatokat, a faggyú- és a szaruzsír mennyiségét.

Ecology Organics Termékcsalád

A GIGI kozmetikai laboratórium a természetet hívta segítségül új Organics termékcsaládja megalkotásakor, melynek minden terméke kizárólag természetes hatóanyagokra épül.
Az Organics termékcsalád a szinte mindenre allergiás vagy fokozottan érzékeny, illetve környezeti tényezőktől károsodott víz és zsírhiányos bőröket gyógyítja, ápolja.
A termékcsalád minden tagja rendelkezik ECOCERT tanúsítvánnyal!
Ez az Európai Általános Egyesület Tanúsítványa, amely ellenőrzi és engedélyezi a szerves és természetes anyagok használatát a kozmetikai iparban.
Az ECOCERT tanúsítvány garanciát biztosít számunkra abban hogy:
A termékek növényi eredetű természetes alap-, és illatanyagokat tartalmaznak.
A termékeket nem tesztelték állatokon és állati eredetű anyagokat sem tartalmaz.
Mentesek vegyi anyagoktól, kőolajszármazékoktól.
Nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, illat- és színezőanyagokat.
Radioaktív sugárkezeléstől és génmanipulációtól mentesek.
Csomagolásuk környezetbarát, lebomló illetve újrahasznosítható anyagból készül.
Az Organics termékcsalád minden tagja természetes és egzotikus növényi olajokból, zsírokból készül, melyek nagy része biogazdálkodásokból kerül ki.
Főbb hatóanyagai a kókusz-, avokádó-, jojoba-, búzacsíra-, acai-, olíva- és buriti olaj valamint a kakaó-, karité és murumuru vaj.

Oxigen Prime Termékcsalád

A Gigi Laboratórium OXIGEN PRIME sorozata, egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére. A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz: perflourodecalint, hogy a bőr újra lélegezzen és funkciói tökéletesen működjenek, matrixyl-t, az új kollagén rostokért, sepilift(TM)-et a sima, és feszesebb bőrért, illetve taurint a hidratáltságért, az antioxidáns védelemért és plusz energiáért.
Mindezeknek az új komponenseknek bőr és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van.

Retinol Termékcsalád

Télen a kozmetikai kezelések palettája különböző hámlasztó kúrákkal bővül ki. Ilyenkor kerülnek bevetésre a gyümölcssavak.

A GIGI kozmetikákban végzett Glycopure kezelés a bőr megújítására, a ráncok simítására, a pigmentfoltok halványítására lett kidolgozva. A szalonkezelés eredményét tovább fokozhatjuk a GIGI Cosmetic Laboratories által kifejlesztett Retinol Forte termékcsalád otthoni alkalmazásával. Ezen termékek alfa-hidroxisavakat és Retinolt (A-vitamint) tartalmaznak. Az otthoni kezeléssel kiegészített hámlasztó kúra eredménye: simább, rugalmasabb, hidratáltabb, lágyabb, életteli bőr.
A Retinol Forte termékcsalád használata nem ajánlott:
– Terhesség esetén
– Kerüljük a szem, száj körüli használatot, nyílt sebeket, mert ezeket irritálhatja.
– Napozás vagy szolárium esetén nem javasolt
Nappalra fontos legalább 15 faktoros fényvédő használata.

Napozószerek

A nap nemcsak a barátunk, hanem az ellenségünk is lehet. A Gigi már régóta gondoskodik vevői bőrének védelméről, mivel minden nappali készítménye fényvédővel készül (még a smink anyagok is). Természetesen – mint professzionális kozmetikai cégnél – a választékban találhatók speciális napozó készítmények is.